Teamleider en adviseur waterkwaliteit Geotechnisch adviseur, natte en droge infrastructuur

Arcadis

Arcadis

Over Arcadis

Onze cultuur is open, flexibel en stimulerend. De projecten die we voor en met onze opdrachtgevers oppakken hebben positieve impact op het leven om ons heen. Benieuwd hoe we dat doen?
Divers & Inclusief Arcadis is een maatschappelijk betrokken organisatie en we bieden medewerkers de kans zich te ontplooien. Daartoe creëren we wereldwijd een werkomgeving waarin medewerkers zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn; ongeacht sekse, etnische achtergrond, fysieke beperkingen en seksuele oriëntatie. Om diversiteit en een inclusieve organisatie te stimuleren organiseren we, en nemen we deel aan, verschillende activiteiten. Zo hebben we samen met enkele partners een eigen boot tijdens de Canal Parade van ‘the Pride’ Amsterdam en
leiden we statushouders op om bij Arcadis te komen werken.

Duurzaamheid
Van klimaatverandering tot razendsnelle verstedelijking, onze wereld wordt steeds complexer. Ruimte in steden moet optimaal worden benut, we moeten onze leefomgeving beschermen tegen extreem weer en de natuurlijke waarde van de omgeving zoveel mogelijk verrijken. Juist op deze terreinen creëren wij buitengewone en duurzame oplossingen. Onze mensen werken samen aan het creëren van echte meerwaarde voor de leefomgeving door gebouwde en natuurlijke elementen zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. ‘Improving quality of life’.

Digital & Innovatie
De wereld verandert in steeds hoger tempo. Systemen die nu prima functioneren zijn binnenkort mogelijk achterhaald. Wat betekent verdere digitalisering voor bijvoorbeeld het beheer en onderhoud van assets? Hoe gaan we om met een omgeving die steeds meer van ons vereist? Een wereld die continu verandert daagt ons uit na te denken, het verschil te maken en
om verwachtingen te overtreffen.

Health & Safety
Gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze mensen en stakeholders staan centraal in alles wat we doen. Je ziet dit terug in onze algemene bedrijfsprincipes waarin is vastgelegd dat we een gezonde en veilige werkomgeving willen creëren voor al onze medewerkers. Onze Health & Safety visie is volledig geïntegreerd in onze cultuur, kernwaarden en de samenwerking met andere partijen.

Benieuwd naar onze carrièremogelijkheden?
Op onze website careers.arcadis.com staat meer informatie.

Categorie: Uitgelicht

Vacatures bij Arcadis