Relatiemanager

Hoogheemraadschap van Rijnland

Hoogheemraadschap van Rijnland

Over Hoogheemraadschap van Rijnland

Over hoogheemraadschap van Rijnland

Relatiemanager

Droge voeten, schoon water: daar werken we samen aan.
Het westen van Nederland, het werkgebied van Rijnland, ligt grotendeels onder zeeniveau. Tegelijkertijd is het een dichtbevolkt gebied, met 2,6 miljoen voeten die het graag drooghouden. En die ’s zomers het liefst pootjebaden, vissen of varen in 12.651 hectare schoon en gezond water. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Elke dag werken honderden Rijnlanders aan onze dijken, onze waterkwaliteit en onze toekomst. Wij maken met ons werk écht een verschil.

Werken voor Holland en voor jezelf

Als je Rijnlanders vraagt waarom ze bij ons waterschap zijn gaan werken, zijn de meeste het snel eens: met dit werk kun je iets bijdragen aan de maatschappij. Meewerken aan oplossingen voor extreme regen of droogte, bodemdaling, duurzaamheid en meer. Hoe mooi is dat?!

Als waterschap zorgen we voor droge voeten en schoon water. Nu, maar ook in de toekomst. Daarom hebben we talentvolle mensen zoals jij nodig. Op ons kantoor in Leiden én in het veld. We geven onze werknemers ruimte om ideeën en oplossingen in te brengen. En we halen graag het beste in jou naar boven. Zo heb je een groot opleidingsbudget om je verder te ontwikkelen, kun je extra vrije uren kopen en kun je hybride werken. Wat bij jou past.

Wat is het leukste aan werken bij Rijnland?
Dat hoor je natuurlijk het liefst van onze mensen zelf.

  • Christ (contractmanager & projectleider): “Dat je betrokken bent. Van het begin tot einde van het project. Je ziet het idee van papier uiteindelijk ontstaan voor je ogen. Je ziet alles waar maanden, soms jaren, over is gesproken tot werkelijkheid komen. Hoe mooi!”
  • Iris (vergunningverlener): “De afwisseling, het contact met de mensen en de collega’s!”
  • Dick (Handhaver): “Je levert een bijdrage aan de leefbaarheid van de samenleving.”
  • Huib (onderhoudstechnicus): “De afwisseling is heerlijk. Vandaag stond ik met de voeten in de klei. Maar de dag ervoor letterlijk en figuurlijk in de “stront” op een afvalwaterzuivering.”

Meer ervaringen lezen? Kijk op www.rijnland.net/onzemensen

Werken bij Rijnland: dat doe je samen.

 

Categorie: Uitgelicht, Waterschap

Vacatures bij Hoogheemraadschap van Rijnland